Uniek concert op 12 oktober bij Sterrenwacht Tivoli: Sounds of Interstellar Space

25 sep

Het heelal als basis voor al je composities. Groter kan je inspiratiebron niet zijn. Accordeonist Rik Cornelissen, vibrafonist Vincent Houdijk en contrabassist Maciej Domaradzki, samen vormen zij TRIFID, gaan op tournee met hun nieuwe programma Sounds of Interstellar Space. Het titelstuk is geschreven op basis van recent door de NASA en ESA opgevangen golven in de buurt van Saturnus. De première vindt plaats op vrijdag 11 oktober 2019 in Space Expo in Noordwijk. Aansluitend volgen er concerten in sterrenwachten, planetaria, ruimtevaartmusea en collegezalen van universiteiten door heel Nederland. Op 12 oktober zal de voorstelling te zien zijn bij Sterrenwacht Tivoli in Oudenbosch. De lezing wordt verzorgd door Dr. Jurrien Knibbe. De avonden worden afgesloten met een workshop waarnemen, inclusief grote telescopen en, bij helder weer, daadwerkelijk inzoomen op hemellichamen.

Er zijn 2 uitvoeringen op 12 oktober. Eentje om 18:30, graag om 18:15 aanwezig zijn bij Brasserie Tivoli, en eentje om 20:00, graag om 19:15 aanwezig zijn bij Brasserie Tivoli. Bij het boeken van uw plaatsbewijs kunt u aangeven welke voorstelling u wilt bijwonen.


Meer weten? Kijk gewoon even op de speciale website, of reserveer direct een kaartje, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! 

Met vriendelijke groet,
Sterrenwacht Tivoli

Add Your Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.