Awesome Image

Sterrenwacht Tivoli Openingstijden

Sterrenwacht Tivoli openingstijden

Tijdelijk gesloten i.v.m. coronavirus.

1 maal per maand open op vrijdagavond voor publiek, we houden dan een waarneemavond. Deze waarneemavonden zijn erg afhankelijk van het weer, dus kunnen we niet plannen. Via Facebook en onze mailings zullen wij dit een paar dagen van tevoren aankondigen.
Meld u hier aan voor de Mailinglijst.


Op Afspraak

U kunt ook op afspraak de sterrenwacht bezoeken, dit geldt alleen voor groepen vanaf 15 personen, met een maximum van 30 personen per bezoek. Via DEZE LINK kunt u een bezoek aanvragen, en tevens kunt u aangeven welke lezing of activiteit u met uw groep wilt bijwonen.

Dit aanbod is door Sterrenwacht Tivoli ontwikkeld in samenwerking met personen en organisaties die allen een sterke educatieve achtergrond hebben op het gebied van ruimtevaart en sterrenkunde.


*We zijn gesloten met de Feestdagen

Toegangsprijzen

Bezoek


*Inclusief consumptie bij Brasserie Tivoli.

Route

Adres

Sterrenwacht Tivoli is gesitueerd tegenover de Basiliek te Oudenbosch. U kunt parkeren voor de Basiliek, maak gebruik van de P-route.
Telefoon: +31 (0)165 726 996
Adres: Sterrenwacht Tivoli
Jezuïetenplein 33
4731 HX Oudenbosch
(voer Markt in uw navigatiesysteem)Voorzieningen

Eten & Drinken

Eten & Drinken kunt u op de benedenverdieping bij Brasserie TIvoli.

WC's

Er zijn op de begane grond WC's aanwezig.

WiFi

In het Restaurant kunt u gebruik maken van WiFi.

Toegankelijkheid

De sterrenwacht is erg slecht bereikbaar voor minder valide bezoekers. Dit heeft vooral te maken met de leeftijd van het gebouw, door monumentenzorg is het verboden om de trappen aan te passen, en de lift in het gebouw is op dit moment buiten werking, en komt ook niet zo hoog. In de zomer komen er echter avonden waarbij we telescopen in de tuin opstellen, op deze avonden kunnen minder valide bezoekers zeker komen waarnemen. Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, waaronder de waarneemavonden in de tuin, kunt u zich ABONNEREN op onze mailingen/nieuwsbrief.