Tivoli doet mee met de landelijke sterrenkijkdagen op 16 maart. Kom je ook?

Op 16 maart is onze sterrenwacht geopend vanaf 19:00. Entree bedraagt 5 Euro p.p. bij helder weer kunnen we naar de maan kijken.

Elk half uur kan er een groep naar de observatiekoepel, maximaal 15 personen. In de bibliotheek vertellen we eerst iets over de maan. Reserveren is alleen mogelijk via deze LINK. Op de avond zelf graag aanmelden bij Villa Déste (voormalig Brasserie Tivoli) vanwaar je in groepjes eerst naar de bibliotheek gaat voor een korte voorstelling, waarna je de toren kunt beklimmen naar de observatiekoepel. Wanneer het bewolkt is zal er een alternatief programma worden aangeboden met een lezing en rondleiding op de observatiezolder.

Geef alstublieft je voorkeur tijd op, we proberen hier rekening mee te houden. Ouders met kinderen hebben voorrang v.w.b.t. de eerste 4 slots van 30 minuten.

LET OP!! We hebben een nieuw boekings- en betalingssysteem geïntroduceerd. U kunt direct via het BOEKINGSFORMULIER betalen via iDEAL. Zodra de betaling gelukt is krijgt u automatisch een bevestiging van uw reservering.

U kunt NIET meer reserveren via het sturen van een E-mail, alleen via het formulier op de website!

We hopen je deze avond te mogen begroeten om samen met ons via de grote Maksutov Telescoop de hemel te gaan verkennen!

Het is belangrijk om op te merken dat wanneer je niet kunt op 16 maart, je ook op 15 maart terecht kunt bij de KNVWS te Breda. Zij verzorgen dan een waarneemavond vanaf 19:00 met de telescopen van de vrijwilligers bij Natuurpoort Wouwse Plantage in Wouwse Plantage. Entree is daar gratis op deze avond en je hoeft hiervoor niet te reserveren.

Add Your Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.