Verras Je Vader Op 21 Juni En Neem Hem Mee Naar Sterrenwacht Tivoli

Aanstaande zondag 21 juni is het vaderdag. Om jouw vader dit jaar het allerleukste Vaderdagcadeau te geven hebben wij bij sterrenwacht Tivoli een leuke middag speciaal voor vaders georganiseerd.

Krijgt jouw vader geen genoeg van alles wat met het heelal en ruimtevaart te maken heeft? Dan hebben wij het perfecte vaderdagcadeau!

Een rondleiding door de oudste volkssterrenwacht van Nederland
Samen met ons op zoek gaan naar zonneuitbarstingen en zonnevlekken via onze speciale zonnekijkers
En als afsluiter een heerlijk "vaderdag arrangement" in de tuin van Tivoli.

Je kan je opgeven via onderstaande link of ons direct een mailtje sturen via info(at)sterrenwachttivoli.nl We zijn op zondagmiddag 21 juni open vanaf 14:00 tot 17:00. Wacht niet te lang met reserveren, we kunnen maar beperkt gasten ontvangen door alle corona maatregelen.

De kosten voor deze speciale middag, inclusief vaderdag arrangement, bestaande uit 1 speciaalbier naar keuze en een assortiment van diverse hapjes en snacks, bedragen 20,- Euro per persoon.

Betaling van deze middag kan op rekening, of via PIN op de middag zelf. U dient te reserveren, en als u niet kiest voor overmaking via rekening dan kunnen wij uw reservering niet garanderen. Uw inschrijving is pas definitief als wij het geld hebben ontvangen op rekeningnummer NL80RABO0109179390 onder vermelding van "vaderdag cadeau" ten name van stichting "Vrienden van Sterrenwacht Tivoli".

Meld je snel aan via deze LINK, we hebben plaats voor maximaal 20 personen deze middag

We hopen jou en je vader op 21 juni te ontvangen,

Met vriendelijke groet,

Sterrenwacht Tivoli