Tivoli doet mee aan de landelijke sterrenkijkdagen op 29 februari

Op 29 februari is onze sterrenwacht geopend vanaf 19:30. Entree bedraagt 5 Euro p.p. bij helder weer kunnen we naar de maan kijken, deze is dan voor 24% zichtbaar, prachtig om zelf je eerste Astro foto te komen maken! We gaan ook proberen om Venus te spotten. Elk half uur kan er een groep naar de observatiekoepel, maximaal 20 personen per 30 minuten. Reserveren is mogelijk via deze LINK. Op de avond zelf graag aanmelden bij Brasserie Tivoli vanwaar u in groepjes de toren kunt beklimmen naar de observatiekoepel. Wanneer het bewolkt is zal er een alternatief programma worden aangeboden met een film en rondleiding op de observatiezolder.

Aanmelden voor deze avond gaat via deze LINK. Geeft u alstublieft uw voorkeur tijd op, we proberen hier rekening mee te houden. Ouders met kinderen hebben voorrang v.w.b.t. de eerste 4 slots van 30 minuten. Als u per bank betaald, dan is uw reservering definitief. U kunt ook per kas betalen op de avond zelf, maar de kans bestaat dan dat u pas later op de avond in een groep wordt ingedeeld.

U kunt het entree geld overmaken op rekeningnummer NL80RABO0109179390 ten name van stichting "Vrienden van Sterrenwacht Tivoli" Onder vermelding van "Landelijke sterrenkijkdagen" Zodra het geld op de rekening staat, krijgt u een bevestiging van inschrijving en is deze definitief.

We hopen u deze avond te mogen begroeten om samen met ons via de grote Maksutov Telescoop de hemel te gaan verkennen!

Het is belangrijk om op te merken dat wanneer u niet kunt op 29 februari, u ook op 28 februari terecht kunt bij de KNVWS te Breda. Zij verzorgen dan een waarneemavond met de telescopen van de vrijwilligers bij Recreatieboerderij Johan en Caroline in Wagenberg. Entree is daar gratis op deze avonden.

Sterrenwacht Tivoli.