Mooie prijzen te winnen tijdens de grootste Astro kofferbak verkoopdag van de lage landen

Tombola bij sterrenwacht tivoli

Op zaterdag 10 september organiseert Sterrenwacht Tivoli in samenwerking met de KNVWS West Brabant de grootste Astro Kofferbak Verkoopdag van de lage landen. Met ruimte voor meer dan 50 plaatsen op het parkeerterrein en de tuin van het Jezuïeten klooster in Oudenbosch, een uitwijk mogelijkheid naar de kapel van het klooster bij slecht weer, gratis rondleiding door de oudste Volkssterrenwacht van Nederland en een aangepaste kaart bij Brasserie Tivoli, zijn alle voorwaarden geschapen voor een geweldige astro dag! 

We vinden het daarom ook geweldig dat we tevens tijdens deze dag een tombola kunnen organiseren voor alle bezoekers waar hele mooie astroprijzen zijn te winnen, mogelijk gemaakt door www.astromarket.be.Tevens zal er de onthulling plaats vinden van de 40cm Dobson kijker die Sumerian Optics heeft gebouwd voor Sterrenwacht Tivoli. We zijn natuurlijk erg benieuwd!!

Elke amateur die spullen zoekt, spullen nodig heeft, of spullen wil ruilen op het gebied van astronomie en sterrenkunde mag deze dag niet missen. Ook amatuers die overwegen om een telescoop aan te schaffen kunnen hun hart ophalen, want er zullen veel specialisten aanwezig zijn die je kunnen helpen bij het maken van een keuze.

Anamorfose zal aanwezig zijn met een groot aantal historische kijkers, en met een groot assortiment onderdelen voor klassieke telescopen.

De kosten voor deelname als verkoper bedragen 10 euro. De kosten voor een geïnteresseerde bezoeker bedragen 5 euro. Beide bedragen zijn inclusief een consumptie bij Brasserie Tivoli.

Via DEZE LINK kan je je opgeven voor deze dag. Je kunt tevens aangeven of je wilt blijven lunchen of dineren bij Brasserie Tivoli. De speciale lunch/diner kaart kan je HIER raadplegen.

Als astronomie je hobby is, of je hobby wordt, dan mag je deze dag niet missen!
 
Tot zaterdag 10 september!