Kom naar de grootste Astro Kofferbak Verkoopdag van de lage landen bij Sterrenwacht Tivoli

De Astro Kofferbakverkoopdag is er voor jong en oud

Op zaterdag 10 september organiseert Sterrenwacht Tivoli in samenwerking met de KNVWS West Brabant de grootste Astro Kofferbak Verkoopdag van de lage landen. Met ruimte voor meer dan 50 plaatsen op het parkeerterrein en de tuin van het Jezuïeten klooster in Oudenbosch, een uitwijk mogelijkheid naar de kapel van het klooster bij slecht weer, gratis rondleiding door de oudste Volkssterrenwacht van Nederland en een aangepaste kaart bij Brasserie Tivoli, zijn alle voorwaarden geschapen voor een geweldige astro dag!
 
Elke amateur die spullen zoekt, spullen nodig heeft, of spullen wil ruilen op het gebied van astronomie en sterrenkunde mag deze dag niet missen.
 
De kosten voor deelname als verkoper bedragen 10 euro. De kosten voor een geïnteresseerde bezoeker bedragen 5 euro. Beide bedragen zijn inclusief een consumptie bij Brasserie Tivoli.
 
De standhouders kunnen parkeren en opbouwen vanaf 09:00 's ochtends, publiek is welkom vanaf 10:30. De dag duurt tot 17:00. 
 
Geef je snel op voor een plaats, vol is vol!
 
Via DEZE LINK kan je je opgeven voor deze dag. Je kunt tevens aangeven of je wilt blijven lunchen of dineren bij Brasserie Tivoli. De speciale lunch/diner kaart kan je HIER raadplegen.
 
Als astronomie je hobby is, of je hobby wordt, dan mag je deze dag niet missen!
 
Tot 10 september!